Verzending

Verzending geschied via DHL of Koerier naar Nederland, België of Duitsland
 • We doen 2 verzendpogingen, u kunt uw bestelling niet afhalen.
 • Onder overleg kunnen wij uw zending op zaterdag of een andere dag plannen.
 • Wij versturen niet onder rembours gezien de aard van onze producten.
 • Het is niet mogelijk uw bestelling af te halen.

Verzendkosten

Klein verpakte chemicaliën kunnen over het algemeen onder het LQ regelement van het ADR verzonden worden via DHL. Grotere verpakkingen, uitzonderingen daargelaten, moeten onder ADR verstuurd worden. Dit brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Wij hebben ervoor gekozen de kosten niet meer in de producten te verwerken waardoor we u zeer scherpe prijzen kunnen bieden. Bij kleine aantallen is het vaak voordeliger om stoffen verpakt in te kopen wegens de hoge kosten die gepaard gaan met het transport en de registratie van bulk hoeveelheden gevaarlijke stoffen.
 • LQ verzending vanaf €8,95 (inc. BTW) voor alle bestemmingen binnen nederland. Belgie en duitsland vanaf €10,50.
  U krijgt uw bestelling geleverd via DHL stuksverpakt in dozen met een LQ sticker.
 • ADR transport (koerier) kost tussen de €30,- en €60,- (inc. BTW) afhankelijk van uw postcode  in nederland, belgie of duitsland. Zendingen naar duitsland of de waddeneilanden kunnen duurder uitvallen, vraag ons voor een offerte.

  Let op: in uw boodschappenwagentje zullen de adr transport kosten standaard op 60,- staan tot uw postcode bekend is.

  Grote bestellingen worden geleverd op een pallet met een vrachtwagen met laadklep. Kleinere bestellingen worden per stuk geleverd per koerier.

 • Bestellingen vanaf 500,- (ex. btw) versturen wij franco (LQ en ADR)

ADR Verzendkosten per postcode gebied


Verpakking en Transport

Ons assortiment en de verpakkingen ervan vallen onder de Limited Quantities (LQ) vrijstellings regeling van het ADR. Stoffenlijst

Statiegeld

Een aantal producten zijn verpakt in statiegeld verpakkingen. 
statiegeld verpakkingen Meer informatie

Track & Trace

U krijgt van onze vervoerder een email met traceer gegevens wanneer deze ingescand worden op het distributie centrum. Dit is meestal rond een uur of 8 s'avonds.
Indien verzending plaats vind via koerier dan is dit in overeenstemming met u.

Door gebruik te maken van een account kunt u uw order status ook volgen op onze website. Gespreksverslagen, verzendlabels, naleveringen of andere bijzonderheden aangaande uw bestelling worden daar gelogd en u kunt deze ten alle tijden inzien.

Intracommunautaire Levering (België)

Belgische klanten met een geldig BTW identificatie nummer kunnen intracommunautair geleverd worden. Zorg dat u belgie aangeeft bij verzending en zorg voor een geldig BTW nummer. Particulieren die ongeldige BTW nummers invoeren worden gecrediteerd en gemeld. De verzendkosten rekenen wij in dat geval als gemaakte kosten.