Retourbeleid

Als consument mag u geen chemicaliën versturen die onder het ADR vallen, ook niet wanneer deze onder het LQ regelement verzonden kunnen worden. Ook bedrijven dienen hierover afspraken te maken met hun vervoerder, daarnaast dient men gecertificeerd personeel in dienst te hebben om de verzending af te handelen. Bedenk dit voordat u gevaarlijke stoffen bestelt. Derhalve beperkt dit het retourrecht voor consumenten tot alle ongevaarlijke producten. U kunt totdat wij uw bestelling verzenden uw order annuleren waarna wij u het gehele order bedrag crediteren mits wij geen speciale afspraken met u gemaakt hebben. Als u als bedrijf ADR retour wil sturen dan kan dit, ook kunnen wij u het transport uit handen nemen. Houd er rekening mee dat eventuele kosten verrekend zullen worden met uw order.

Producten uitgezonderd van retour

  1. Alle stoffen die onder de precursoren vallen
  2. Producten die speciaal in opdracht van u besteld zijn
  3. Producten met een beschadigde verpakking of missend etiket
  4. Producten die niet door u gekocht zijn
  5. Producten die niet compleet zijn u kunt niet 3 van de 12 producten retourneren in een kortingsproduct, enkel complete producten worden geaccepteerd of we verekenen de stuks prijs met u
  6. Producten die wij beschadigd retour ontvangen, wij besteden grote zorg aan het verpakken van chemicaliën maar zien vaak dat men retouren zeer slecht verpakt. Een 5 kilo emmer dient zeer stevig verpakt te worden wil deze een pakketdienst retour doorstaan.

Creditatie

Wij crediteren u enkel op dezelfde manier alsdat u betaald heeft, wij zullen nimmer naar een andere rekening dan die van de besteller uitbetalen.

Retourneerbare Chemicaliën

Het overgrote deel van de chemicaliën in ons assortiment vallen onder de gevaarlijke stoffen. We tonen hier dus een lijst van stoffen die niet als gevaarlijk zijn geclassificeerd en derhalve retour kunnen worden gestuurd.


Meststoffen

Vrijwel alle meststoffen met uitzondering van de volgende producten kunnen retour gestuurd worden:

Niet Retourneerbaar

Overige producten

Alle overige producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden.