Wegens omstandigheden zijn wij gesloten.

Naar categorie: Hulpmiddelen

Dräger Chemiepakken Protec Plus TC

De Dräger Protec Plus chemicaliënpakken voor chemische bescherming tegen sproeien en spatten, zijn gemaakt van gecoat Tyvek® materiaal. De kap, mouwen en manchetten van de broekspijpen zijn uitgevoerd met elastische koorden waardoor opspattende vloeistof buiten wordt gehouden. De rits- sluiting loopt midden over de voorzijde en is uitgerust met twee afdekstrips die op hun plek worden gehouden met klitten-band. Er is een elastische afdichting bij de nek die een goede afdichting met een volgelaatsmasker waarborgt.

De gesealde naden van deze pakken zijn eveneens ondoordringbaar voor vloeistoffen en ontworpen voor gebruik met filtermaskers en onafhankelijke ademluchttoestellen. Protec Plus chemicaliënpakken bieden de best mogelijke bescherming tegen zeer fijne stoffen en poeders en zijn bestand tegen een breed spectrum van vloeibare chemicaliën.

Dräger Protec Plus chemicaliënpakken zijn CE-gecertificeerd en worden geclassificeerd als chemische bescherming typen 3, 4, 5 en 6. Ze zijn ook getest op antistatische eigenschappen conform EN 1149-1.

Uitvoering: Protec Plus TC - Tychem® C.
Deze pakken bieden bescherming tegen zeer fijne stoffen en poeders en vormen een effectieve barrière voor vele anorganische zuren en logen alsmede voor op water gebaseerde zoutoplossingen.

Toepassingsvoorbeelden: autospuiterijen, landbouwchemicaliën, asbestverwijdering, desinfectie, industriële reiniging, hars en polyestervezel verwerking, industrieel verven, virussen en bescherming tegen contact met bloed, etc.

Beschikbare verpakkingen

# Product Beschrijving Stuksprijs Inclusief BTW
Protec Plus TC - maat M Dräger Protec Plus TC voor gebruikers van 168 tot 176 cm lengte €35.12 €42.50 1 Bestellen
Protec Plus TC - maat L Dräger Protec Plus TC voor gebruikers van 174 tot 182 cm lengte €35.12 €42.50 Bestellen
Protec Plus TC - maat XL Dräger Protec Plus TC voor gebruikers van 180 tot 188 cm lengte €35.12 €42.50 2 Bestellen
Protec Plus TC - maat XXL Dräger Protec Plus TC voor gebruikers van 186 tot 194 cm lengte €35.12 €42.50 Bestellen

Downloads


Vaak samen besteld:

Propyleenglycol 1000ml
Propyleenglycol 1000ml
Boorzuur 1000gr
Boorzuur 1000gr
Borax Decahydraat 1000gr
Borax Decahydraat 1000gr