Betaling

Intracommunautaire Levering (België)

Belgische klanten met een geldig BTW identificatie nummer kunnen btw-vrij geleverd worden. Zorg dat u Belgie aangeeft bij verzending en zorg voor een geldig BTW nummer.

Verzending

Verzending geschied via DHL of Koerier naar Nederland, België of Duitsland
 • We doen 2 verzendpogingen, u kunt uw bestelling niet afhalen.
 • Onder overleg kunnen wij uw zending op zaterdag of een andere dag plannen.
 • Wij versturen niet onder rembours gezien de aard van onze producten.
 • Het is niet mogelijk uw bestelling af te halen.

Verzendkosten

Klein verpakte chemicaliën kunnen over het algemeen onder het LQ regelement van het ADR verzonden worden via DHL. Grotere verpakkingen, uitzonderingen daargelaten, moeten onder ADR verstuurd worden. Dit brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Wij hebben ervoor gekozen de kosten niet meer in de producten te verwerken waardoor we u zeer scherpe prijzen kunnen bieden. Bij kleine aantallen is het vaak voordeliger om stoffen verpakt in te kopen wegens de hoge kosten die gepaard gaan met het transport en de registratie van bulk hoeveelheden gevaarlijke stoffen.
 • LQ verzending vanaf €8,95 (inc. BTW) voor alle bestemmingen binnen nederland. Belgie en duitsland vanaf €10,50.
  U krijgt uw bestelling geleverd via DHL stuksverpakt in dozen met een LQ sticker.
 • ADR transport (koerier) kost tussen de €30,- en €50,- (inc. BTW) afhankelijk van uw postcode  in nederland. Zendingen naar België, Duitsland of de waddeneilanden kunnen duurder uitvallen, vraag ons voor een offerte.

  Let op: in uw boodschappenwagentje zullen de adr transport kosten standaard op 30,- staan tot uw postcode bekend is.

  Grote bestellingen worden geleverd op een pallet met een vrachtwagen met laadklep. Kleinere bestellingen worden per stuk geleverd per koerier.

 • Bestellingen vanaf €500,- (max 200kg, anders €1000,-) (ex. btw) versturen wij franco (LQ en ADR)

ADR Verzendkosten per postcode gebied


Verpakking en Transport

Ons assortiment en de verpakkingen ervan vallen onder de Limited Quantities (LQ) vrijstellings regeling van het ADR. Stoffenlijst

Statiegeld

Een aantal producten zijn verpakt in statiegeld verpakkingen. 
statiegeld verpakkingen Meer informatie

Track & Trace

U krijgt van onze vervoerder een email met traceer gegevens wanneer deze ingescand worden op het distributie centrum. Dit is meestal rond een uur of 8 s'avonds. Indien verzending plaats vind via koerier dan is dit in overeenstemming met u.

Door gebruik te maken van een account kunt u uw order status ook volgen op onze website. Gespreksverslagen, verzendlabels, naleveringen of andere bijzonderheden aangaande uw bestelling worden daar gelogd en u kunt deze ten alle tijden inzien.

Waarom zijn jullie zo goedkoop?

Wij krijgen vaak de vraag waarom wij tot 500% goedkoper zijn dan onze concurentie: wij houden geen voorraad van gevaarlijke stoffen. Opslag van chemicaliën is duur en gevaarlijk en verpakte inkoop is vaak enkel mogelijk in grote aantallen. Bij een groot assortiment zit je dan al snel met een enorme loods met alle veiligheidsmaatregelingen en kosten van dien. Wij hebben ervoor gekozen om zonder noemenswaardige opslag te werken; op een gegeven moment staat er niet meer dat enkele liters voorraad van elke gevaarlijke stof waardoor onze voorraad klein is en goedkoop. Grootverpakkingen komen rechtstreeks van de producent af en worden gedropshipt, kleinverpakkingen worden tijdens het inpakken van de bestellingen afgevuld. Door vervolgens slim met analytische software te trachten onze verkoop te voorspellen kunnen wij onze klanten gemiddeld binnen 2 werkdagen hun bestelling verzenden. Grote bestellingen van vele artikelen kunnen wat langer duren.

Door daarnaast een korte lijn te houden naar fabrikanten van chemicaliën en grootverpakkers die direct met de fabrikant werken kunnen wij zeer voordelig en snel in bulk leveren zonder het ooit op voorraad gehad te hebben.

De grote drukte en daarmee gepaarde aantallen helpen verder de prijs omlaag te drukken:

Bestelling en RetourbeleidOnze Voorwaarden